Individuele Bijles Utrecht

Het komt vaak voor dat leerlingen in het voortgezet onderwijs moeite hebben met een specifiek vak. Door de grote schoolklassen kunnen vakdocenten immers vaak niet voldoende individueel uitleg en begeleiding geven. Hierom is individuele bijles bij een of meerdere vakken voor veel leerlingen een uitkomst.

Individuele bijles voor alle vakken op elk niveau

Onze individuele bijles geven wij aan huis in Utrecht en omgeving. De bijlessen worden verzorgd door studenten van de Universiteit Utrecht die kundig en enthousiast zijn voor hun bijles vak. Wij werken alleen met studenten die al geruime tijd studeren en behoorlijke ervaring hebben met het geven van bijles en huiswerkbegeleiding. Op deze manier weten wij dat het niveau van de bijles op gebied van zowel didactiek en inhoud hoog is.

Aanmelden

Waarom?

  • Bijles is vooral geschikt voor leerlingen die vastlopen bij 1 of 2 schoolvakken
  • Meer grip op een moeilijk vak
  • Individuele uitleg van een student die de stof goed beheerst
  • Flexibel inzetbaar in overleg met jouw bijlesdocent
  • Op school (alleen voor leerlingen van het Gerrit Rietveld College of St. Gregorius College) of aan huis
  • Meer motivatie en betere cijfers

Uurtarief

Pakket
Kosten
per uur bijles
€30

Voor elke leerling de juiste bijlesdocent

Afhankelijk van de schoolvak(ken) waar het om gaat, selecteren wij een student-docent die hoogwaardige, inhoudelijke bijles kan verzorgen. Omdat niet elke student-docent even geschikt is voor iedere bijles zijn we erg zorgvuldig in het kiezen van de juiste match tussen leerling en bijlesdocent.

Voorafgaand aan de eerste bijles kunnen wij met ouders en leerling een afspraak maken om goed door te spreken wat er nodig is om schoolresultaten te verbeteren.

Tarieven

De kosten van een bijles zijn €30,- per uur. U betaalt bij ons alleen voor bijlessen die daadwerkelijk hebben plaatsgevonden. Stoppen met het afnemen van bijlessen is altijd direct mogelijk.

Wanneer u onderstaand formulier invult zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen, zodat de bijles op korte termijn van start kan gaan.