St-Gregorius College

Wij werken al jaren met veel plezier op het St-Gregorius College. Huiswerkbegeleiding en bijles organiseren wij op onze vaste locatie aan de Van Asch van Wijckskade. Alle aangemelde leerlingen zijn welkom om naar deze locatie te komen voor  naschoolse ondersteuning. Aanmelden kan voor leerlingen van Descart of de vrije school stroming via de onderstaande knoppen.

Huiswerkbegeleiding St. Gregorius College

Huiswerkbegeleiding op school is voor veel leerlingen een uitkomst. Zonder naar externe locatie te hoeven fietsen worden ze begeleid bij al hun schoolwerk. De huiswerkbegeleiding biedt leerlingen onder andere:

– Extra uitleg bij moeilijke stof

– Overhoren van toetsen

– Hulp bij- en aanleren van plannen

– Rustige en vertrouwde werkomgeving op school met vaste begeleiders

– Verbeteren van Studievaardigheden (‘leren leren’)

Wij organiseren huiswerkbegeleiding voor alle leerlingen op alle niveau’s op het St. Gregorius College. Dit doen wij op onze vaste locatie aande Van Asch van Wijckskade. Leerlingen van zowel Descart als Waldorf zijn hier van harte welkom. Aanmelden is het hele jaar door mogelijk. Na de inschrijving nemen wij spoedig contact met u op om een intakegesprek in te plannen. Tijdens dit gesprek is er ruimte voor al uw vragen en bespreken we welk type begeleiding goed past bij uw kind.

Meld je direct aan voor huiswerkbegeleiding

1-op-1 bijles

Individuele bijles is vooral geschikt voor leerlingen die moeite hebben met 1 of maximaal 2 specifieke vak(ken). Onze bijles is vakgericht en kan leerlingen die met bepaalde onderdelen inhoudelijk vastlopen weer goed op weg helpen. Leerlingen van het St. Gregorius College kunnen in overleg met de bijlesdocent kiezen of ze de bijles op school of aan huis willen.

Meld je aan voor 1-op-1 bijles