Gerrit Rietveld College

Klasse-Educatie is al meer dan 10 jaar actief op het Gerrit Rietveld College. Door onze jarenlange samenwerking kennen wij de school heel goed. Wij helpen de school met tal van diensten en organiseren dagelijks huiswerkbegeleiding en bijles voor leerlingen. Leerlingen / ouders kunnen zich direct bij ons melden.

Huiswerkbegeleiding op school

Huiswerkbegeleiding op school is voor veel leerlingen een uitkomst. Zonder naar externe locatie te hoeven fietsen worden ze begeleid bij al hun schoolwerk. De huiswerkbegeleiding biedt leerlingen onder andere:

– Extra uitleg bij moeilijke stof

– Overhoren van toetsen

– Hulp bij- en aanleren van plannen

– Rustige en vertrouwde werkomgeving op school met vaste begeleiders

– Verbeteren van Studievaardigheden (‘leren leren’)

Wij organiseren huiswerkbegeleiding voor alle leerlingen op alle niveau’s op het Gerrit Rietveld College. Aanmelden is het hele jaar door mogelijk. Na de inschrijving nemen wij spoedig contact met u op om een intakegesprek in te plannen. Tijdens dit gesprek is er ruimte voor al uw vragen en bespreken we welk type begeleiding goed past bij uw kind.

Meld je direct aan voor huiswerkbegeleiding

1-op-1 bijles

Individuele bijles is vooral geschikt voor leerlingen die moeite hebben met 1 a 2 specifieke vak(ken). Onze bijles is vakgericht en kan leerlingen die inhoudelijk vastlopen weer goed op weg helpen. Leerlingen van het Gerrit Rietveld College kunnen in overleg met de bijlesdocent kiezen of ze de bijles op school of aan huis willen.

Meld je aan voor 1-op-1 bijles