Met plezier werken in het onderwijs?

Heb je geen zin om als bijbaantje dozen in te pakken of mensen abonnementen aan te smeren? Als je werkt voor Klasse-Educatie word je uitgedaagd om jouw kennis en vaardigheden te delen en te ontwikkelen. Wij geloven dat als wij ons werk zo goed doen dat leerlingen en scholen onze bijdrage als zinvol en prettig ervaren, we zelf ook het meest plezier in ons werk hebben.

Onze medewerkers krijgen door middel van trainingen hulp bij het ontwikkelen van de belangrijkste vaardigheden. We bieden een prima salaris, flexibiliteit en leuke collega’s!

Als je op zoek bent naar een bijbaan, solliciteer dan via het onderstaande sollicitatieformulier.

Ook hebben wij een mooie vacature voor een (parttime) locatie-leider in Utrecht.

Vacature-Locatieleider-Huiswerkbegeleiding-Utrecht

Huiswerkbegeleiding of bijles geven al vanaf 3 uur per week!

Ben je geïnteresseerd om te werken voor Klasse-Educatie?  Wij zijn altijd op zoek naar gedreven, enthousiaste en flexibele studenten (v/a 3 uur per week)! Via onderstaand formulier kan je solliciteren, we nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Je past in ons team als je studeert in Utrecht, het leuk vindt om stof op middelbare schoolniveau uit te leggen en affiniteit hebt met pubers. Interesse in of ervaring in het onderwijs is een pré. Schrijf in ieder geval duidelijk op welke vakken je goed beheerst en op welk niveau je bijles voor specifieke vakken kunt geven. Op basis van je CV en motivatie nodigen we je uit voor een gesprek.

Personalia

Contactgegevens

Vaardigheden

Kom jij ons team versterken?

  • Leerzame en relevante bijbaan
  • Bijdragen aan het (middelbaar) onderwijs
  • Werken op scholen in Utrecht
  • Flexibel en afwisselend werk
  • Goed te combineren met studeren (vanaf 3 uur per week)
  • Leuke collega's
  • En natuurlijk een prima loon